Telecommunicatie

Contact met uw klanten is de belangrijkste factor in het succes van uw onderneming , contacten onderhouden is de kern van alle communicatie, of deze nu verloopt via IP, via traditionele telefonie of draadloze technologie. Doorslaggevend zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten die u gebruikt . Op elk vlak valt wel iets te verbeteren en onze technologie staat niet stil  , constant worden we overstelpt met nieuwe apparaten en technieken die zich in ons dagelijks bestaan integreren . Deze nieuwe technieken maken het werken makkelijker maar maken ons ook kwetsbaar voor bedreigingen van buitenaf . Het vereenvoudigen en verbeteren van realtime communicatie in uw hele bedrijf kan daardoor een grote uitdaging zijn.

Onze communicatietoepassingen zijn innovatief en intuïtief en zijn uitsluitend ontwikkelt met het oog op gebruikers- en teamproductiviteit. Alle essentiële communicatiemiddelen die uw bedrijf nodig heeft om de efficiency en klantenservice te verbeteren, ongeacht of uw medewerkers aan hun bureau, thuis of op andere werkplekken werken. 

Iedere behoefte op het gebied van zakelijke communicatie is uniek. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig digitaal systeem met traditionele bureautoestellen, of een geavanceerd IP-netwerkcommunicatieplatform, wij bieden u het telefoonsysteem dat aansluit op uw zakelijke behoeften.

De huidige telefoonsystemen van o.a.Panasonic , Avaya en Siemens  blinken uit door gebruiksgemak, superieure geluidskwaliteit en uitstekende betrouwbaarheid en kunnen zo worden geconfigureerd dat ze naadloos aansluiten op uw behoeften.