Camera Systemen

Camera toezicht , met camera's kunnen we 24/7 uw terrein ,bedrijfspand of woning monitoren . Camera's maken opsporing en toezicht mogelijk om u , uw klanten en uw eigendom te beschermen.  Het aanbod van observatiesystemen op de markt is zeer groot en de toepassingen zijn eindeloos of het nu gaat om een achterdeurtje in het bedrijfspand , klanten tellen , klantgedrag , kentekenregistratie of gezichtsherkenning alles is mogelijk .

Camera systemen zijn op vele manieren te combineren met een inbraakbeveiliging en/of toegangscontrole systemen maar is alleen effectieve als de rest van de beveiliging ook optimaal is. Met de komst van de IP camera's zijn er meer mogelijkheden gekomen voor de gebruiker om zelf realtime mee te kijken maar door deze techniek is er een nieuw gevaar ontstaan namelijk het "virussen en hacken " van het netwerk  via de ingang die u gebruikt om uw beelden te bekijken . De systemen van bijvoorbeeld Abus recorders hebben anti virus en zijn voorzien van automatische software updates.

Wij inventariseren uw pand, terrein, adviseren u en bieden u diverse oplossingen om uw bezit, personeel en klanten optimaal te kunnen beveiligen d.m.v. organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.