Beveiliging

Specifieke systemen en toepassingen   

De tijd dat een gebouw kon worden beveiligd met een draadje bevestigd aan een grote bel, ligt ver achter ons. Dat draadje van toen is inmiddels vervangen door geavanceerde detectiesystemen met combimelders, microprocessorgestuurde centrales, kortom door high-tech. Het is natuurlijk spijtig dat het nodig is, maar de toenemende criminaliteit dwingt ons tot het nemen van steeds meer beveiligingsmaatregelen. De huidige techniek biedt ons echter vele nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden waarmee wij meer kunnen doen dan bewaken en beveiligen alleen.Verschillende situaties vragen om verschillende manieren van beveiligen.

Efficiëntie die u op prijs zal stellen

Veilig zijn en je veilig voelen is voor iedereen van groot belang. Helaas kunnen we er vandaag de dag niet meer automatisch van uitgaan dat personen en bezittingen altijd veilig zijn. De huidige maatschappij maakt het steeds meer noodzakelijk verschillende processen, gebieden en objecten te bewaken. Een goed veiligheidssysteem kan vaak veel schade, verlies en leed voorkomen. Ontwikkelingen op het gebied van veiligheid volgen elkaar in rap tempo op en de regelgeving verscherpt. Om wijs te worden uit alle mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van beveiliging is niet gemakkelijk. Kennis van zaken en een zorgvuldige toepassing en installatie van apparatuur is van essentieel belang. G.S.T kan u met kennis en kwaliteitsapparatuur helpen de veiligheid van uw personeel en bezittingen te verbeteren en te voldoen aan de eisen van de wet. Of het nu gaat om de bewaking van processen en bezittingen, de installatie van ontruimingssystemen of andere zaken met betrekking tot veiligheid, wij leveren totaaloplossingen die precies aansluiten op uw wensen.

Inbraak:

GST biedt particulieren, bedrijven, scholen en andere instellingen een totaalpakket waarin niets ontbreekt. Cruciaal daarbij is dat alle diensten door één coördinatieteam worden aangestuurd en gecontroleerd: dé garantie voor korte lijnen en doeltreffende actie. Daarbij kunt u gebruik maken van het complete traject van advisering, ontwerp, verkoop, fabricage, aanleg, alarmcentrale,tot onderhoud- en servicedienst, Maar u bent net zo welkom voor één onderdeel uit ons beveiligingspakket. In alle gevallen kunt u op onze betrokkenheid rekenen! 

 Een paar goede redenen om vandaag nog over beveiliging na te denken.

- Elke zes minuten wordt er ergens in Nederland ingebroken
- 7500 keer per jaar woedt er een woning brand
- Het aantal overvallen met geweldpleging neemt nog elk jaar toe.

Om uw pand te beveiligen kunt u zich laten voorlichten door een van onze adviseurs,deze maakt een risicoanalyse op basis van uw persoonlijke situatie per bedrijf of woning is dit immers verschillend.
De basis van een doeltreffende beveiliging van uw pand naast het  installeren van een alarmsysteem is het opstellen van een beveiligingsplan.
In het beveiligingsplan wordt o.a. ook de preventieve maatregelen geregeld zowel de  bouwkundige en organisatorische maatregelen.
Bijvoorbeeld: sleutelbeheer en hang en sluitwerk.

Observatie:Een camera-observatie systeem kan een zeer succesvolle oplossing zijn voor de toenemende overvallen,overlast op straat ,vandalisme enz.    
Met behulp van deze systemen kan de dader geconfronteerd worden met zijn of haar ongewenst gedrag.

Brand :In zeer korte tijd kan een smeulend brandje zich uitbreiden tot een uitslaande brand ,in vele gevallen van woningbranden zijn de bewoners zelf de veroorzakers.
Een brand voorkomen kan nooit 100% gegarandeerd worden maar u kunt wel maatregelen nemen om de risico's te beperken.Bijvoorbeeld rookmelders laten plaatsen .Niet alleen vlammen en vuur zijn gevaarlijk maar ook de giftige rook.Bij een brand wordt u niet wakker van de rook integendeel de koolmonoxide werkt als  slaapgas.
Indien u rookmelders heeft zullen deze onmiddellijk een alarm geven die u wakker maken.
Indien u een alarminstallatie heeft kunnen deze rookmelders hierop worden aangesloten .
Zo gaat niet alleen bij u maar ook in de meldkamer het alarm af,wel zo verstandig want er wordt actie ondernomen ook als u niet aanwezig bent.